My day off :)



Idag har jag varit hemma från jobbet, så när jag vakna (kl 11) satte jag på mig mina träningskläder och packade ner handduk och ombyte och begav mig till gymmet. :)
Tränade i 1 timme sen gick jag till Sofia för för lite skitsnack på hennes balkong i det fina vädret ;)

Vi satt där i nån timme sen bar det av för att hämta Maximilian på dagis! På hemvägen bestämde vi oss för att sätta oss på någon utav de "100" lekparkerna vid mig.. haha.
Men först så blev det en snabb visit inne på Ica för glass, dricka och Sofia´s favorit......Kanel Gifflar hahaha ;)

Men så fort vi satt oss vid lekparken så började det blåsa och mulna ganska fort så vi packade ihop våra saker och begav oss hemmåt.

Så nu sitter jag här och ska snart börja med middagen.. Blir spagetti och köttfärssås :)

Tack så jätte mycket för idag gumman! Får se till att träffas nått i nästa vecka oxå!





 
                     
  


Mitt underbara sällskap för dagen :)




Laktosintolerant?!



Det blev inget inlägg igår för när vi kom hem från Järna hade jag så grymt ont i magen (hade det dock redan där). Så när jag kom hem var det bara på med myskläder och fram med täcke och kudde och bädda ner sig i soffan.
Det var nämligen ingen bra blandning med en massa grädde och mjölk i maten till förrätt, varmrätt och efterrätt haha plus att det är "den där" veckan i månaden, visserligen så är det för andra gången den här månaden men det är en annan femma.. :S

Men idag mår jag bra! :)

Har varit nere på stan med Johanna och ätit lunch på trattens uteservering! :) Hann även med lite små besök i butikerna oxå :)

Jag köpte en träningsväska uppe på Inter sport. Har nämligen inte haft nån så jag har fått försökt pula ner mina träningskläder i min dataväska haha..Så nu har jag äntligen en ordentlig :)

Inne på H&M köpte jag slingmedel, ska försöka ljusa ner mitt hår lite tänkte jag.. Så det ska jag försöka mig på här hemma ikväll.. får se hur det går, ska försöka få min älskade pojkvän att hjälpa mig baktill iaf ;)

Sen hitta jag även ett svart längre linne eller det kanske är en topp inne på Vero Moda för bara 160 kr :)
Så nu är det färdig shoppat för mig den här månaden hehe..

Tänkte sätta ut bilder på mina inköp ;)

                   
Visst är väskan lite tuff?! Tyckte att den va häftig ;) Men det tyckte dock inte min sambo haha..



Nää nu ska jag ta och laga middag här hemma.. Lyxar till det med Tacos så här på söndags kvällen!

♥♥

I´m Back ;)


Japp.. Och som vanligt när det gäller mig så har uppdateringen inte varit den bästa den senaste månaden! Men nu ska det bli ändring på det! För jag har ju haft min första besökare idag ;)
Så nu har jag lovat att jag ska börja uppdatera bloggen så ofta jag bara kan!!


Idag har varit en riktig slappar dag.. Har inte varit utanför dörren förrutom ett undantag på 15 minuter då jag gick fram och tillbaka till Ica för att handla potatis och grädde.. Sen så har jag väl varit ute på balkongen och tagit några cigg då och då (Vet dock inte om det räknas som att vara utomhus?!) haha..
Sen har det bara varit en riktig onyttig dag rakt av :S Cheez balls,Basset´s "Sour winergums", coca cola, fanta exotic..Till middag blev det potatisgratäng med fläskfilé och sallad (det enda nyttiga på hela dagen :P) Så nu står min mage åt alla 47 håll haha ;)


Så nu är det väl dags för tandborstning och kramande av kudden.. Ska nämnligen försöka vara pigg imorgon då vi är bjudna på middag hos A´s mormor i järna.. Ska bli trevligt!

Lovar att skriva imorgon Sofia ;)

Natti natti

RSS 2.0